About

Elke, freelance schrijver, social media manager, moeder van twee zonen, reiziger, avocadoliefhebber, improvisator, e-fietser. Verhuisd naar Londen eind februari 2016.

Voormalig journalist en communicatieverantwoordelijke. Gepassioneerd door het Nederlands. Duidelijke, simpele taal met een vleugje humor. Pers is mijn tweede natuur. Schrijven mijn passie. Praten mijn ‘guilty pleasure’.

Aangevuld door de grootste rijkdom, mijn drie mannen: Toon, Gust (2011) en Kamiel (2014).

Werk-, Londense of andere vragen: elkevanos@gmail.com.

juli 2 (18)

Een reactie op “About

  1. Wel, wel, wel… ’t was weer efkes wennen en traantjes gieten om jullie te missen na zo’n fantastisch verblijf! Ik hoop ocharme dat jullie niet teveel rugpijn hadden, nadat ik 3 nachten uw bed mocht hebben en jullie op luchtmatrassen moesten slapen. De terugreis is heel goed verlopen. (mijn rugpijn wat minder) Ik geniet nog altijd na van dat prachtig verblijf. Echt overdonderd was ik van Londen en van jullie huis en streek! Ik had nooit verwacht dat Londen zo’n indrukwekkende stad was. En mijn 2 bengels die zo gegroeid en veranderd zijn! Super. Ik vind trouwens dat jullie dat ginder geweldig goed doen. En ik kijk ernaar uit om jullie in juli terug te zien en Kamiel weer honderd keer “Nona, Nona” te horen roepen! Gust doet ferm zijn best met zijn Engels. Het kan niet beter! Jullie zijn van mij nog niet af; ik kom zeker terug… maar ik was wel heel blij dat Sonia overal de weg vond! Alleen zou ik verloren geweest zijn, amai!

    Ps: de kasten zijn af, ze moeten enkel nog gevuld worden. – Moeilijk met die slechte rug! –

    Lieve groetjes van Nona

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s