Huur eens een Herents Huis (deel 2)

Onze geweldige, klussende huurder vond een nieuwe liefde, en met nu vijf kinderen in totaal is ons huisje wat te klein. We zoeken dus nieuwe bewoners voor ons huisje. Beginnen bij het begin:

  • Beschikbaar vanaf half mei –  juni 2017
  • 950 euro/maand
  • Jaarcontract mogelijk, dus niet meteen 3-6-9

Wat meer uitleg:

Het is gelegen in het prachtige Herent, vlakbij station, school, crèche, bakker en zelfs klimzaal. Op de ‘oude’ Mechelsesteenweg, aan de kant van Leuven. De foto’s zijn nog met ons meubilair, maar dat staat intussen al in London, het is dus ongemeubeld.

Op de gelijkvloerse verdieping: inkomhal en wc (geen foto), zit- en speelruimte en open keuken. Door het glazen dak is het erg licht, iets wat wij erg fijn vinden. De trap staat in de woonruimte, maar dat scheidt de keuken wat van de rest.

Op de eerste verdieping is de badkamer met wc, wasruimte en slaapkamer.

DSC_0193

De badkamer heeft een bad met daarin een douche en een wastafel.

De tweede verdieping heeft nog twee slaapkamers, een grote en een kleinere. In de grote staat momenteel nog een logeerbed/matras.

En we hebben ook nog een terras en een tuintje. Tussen het terras en de tuin zit een recht van doorgang-wegje voor de eerste zeven huizen, waardoor je met je fiets langs de zijkant naar achteren kan.

Zin om hier vanaf half mei-juni hier een tijdje te komen wonen? Stuur me dan een mailtje op elkevanos@gmail.com of bel naar +44 7928 55 75 29. Binnen enkele weken smijten we het op immoweb, dus wees er snel bij.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s