Pasen in Exeter

Een uitnodiging voor een paasweekend in Exeter, daar gingen we graag op in. Zeker omdat Kwinten daar nu toch al eventjes woonde, hij kocht er zelfs al een huis. En wij waren nog steeds niet op bezoek geweest. Shame on us. Vanuit België was het nogal ver, vanuit Londen ‘slechts’ een kleine vier uurtjes. Normaal toch.

We vertrokken vrijdag en kwamen maandag terug. De reisdagen vielen zwaar tegen. Alles wat kon mislopen, liep mis (huurauto niet meekrijgen na twee uur wachten, treintickets boeken,  bagage drastisch moeten inperken, op de terugweg alle treinen gecanceld door overstromingen, taxi nemen naar ander station, daar geen plaats op de trein om te zitten, …. ). Beide dagen waren we ipv de vooropgestelde vier uur, een hele dag onderweg. Efkes balen.

PAsen in Exeter 2.jpg

Maar we geraakten er. De zon had zich misschien nog wat meer kunnen laten zien (die hagelbui op onze wandeling liet een dag later nog zijn sporen na op het gezicht van Kamiel), maar het landschap was prachtig, de trein- en busritten spectaculair en er waren dino’s. In het allerkleinste dinomuseum, alsof het om een uit de hand gelopen hobby ging. Maar je mocht op de dino’s zitten en Gust behaalde ‘100  punten’ op zijn dinodiploma. Ik moet u niet vertellen dat hij overliep van trots.

Pasen in Exeter 1

Er werd veel gebabbeld (overdag door Gust, ’s avonds door ons) en het was fijn. We besloten om Exeter snel terug te zien. In de zomer, met een huurauto. Want dat zou helemaal geweldig zijn.

En ook Gust wil snel terug, ziehier zijn fotoselectie:

Pasen in Exeter Gust.jpg

 

 


Een reactie op “Pasen in Exeter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s