D-day oftewel D-weekend

Morgen verhuizen we. Of beter gezegd: laden we alles in, maken we het huis schoon en geven we de sleutel aan huurder Hans. ’s Avonds slapen we bij mijn moeder en zondag vertrekken we, samen met de ochtendzon en wat hulp, naar Londen.

Het was een, laat ons zeggen, stressvolle week. Met heel veel dat nog moest gebeuren op te weinig tijd. Maar we leven nog en zover ik me nu kan herinneren, is alles gebeurd. We kregen ook veel hulp in de vorm van eten deze week, zodat we ons daar al niet mee moesten bezig houden, heerlijk was dat!

De kinderen vierden hun afscheid, sommigen een hele week, anderen uitgebreid vandaag. Met een klein hartje bracht ik ze vanmorgen allebei weg. We gingen ze halen en kregen er nog wat knuffels en kussen bovenop. Zalig en hartverwarmend. Hopelijk worden ze even gelukkig op de nieuwe plek.

Gust is er trouwens ook klaar voor. Na het ietwat koele enthousiasme in het begin, ziet hij het nu wel zitten. Oftewel: “ik weet nog niet of ik dat tof ga vinden hé mama, ik weet nog niet hoe het daar gaat zijn”. Maar meer klaar voor, kan hij niet zijn.En met de mooiste vlaggenlijn met al zijn beste vrienden op, komt het goed. Zo trots dat ik op die oudste bent, hoe nuchter en flexibel hij met de hele situatie omgaat. Die jongste ook trouwens. Zolang er ook in London eten is, is hij gelukkig.

2016-02-26 15.56.06

Deze avond wordt het afhaalpizza. Uiteraard, want de potten en pannen zijn al ingepakt, de keuken is al gekuist, net als de oven en we hebben ook geen messen of vorken meer. Iets met de handen zonder borden, ideaal! Ook nog eens gezellig met elkaar, de laatste avond in ons huisje. We zijn er klaar voor, D-weekend, kom maar op!

Ps: Samen met ons huisje, verdwijnt ook even onze blog tot we weer internet hebben. Dat zou normaalgezien op 9 maart geïnstalleerd moeten worden, dan horen jullie ons terug!

 


Een reactie op “D-day oftewel D-weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s