100 mensen, 100 meningen

Of hoe je (terug) met mensen in contact kan komen na zo’n eerste blogpost. Met die ene ex-collega die met haar gezin verhuisde naar Amerika en die haar excel-lijstje doorstuurde. Internationaal rijbewijs aanvragen en diploma’s laten vertalen, gelukkig dat er van overzee toch iemand aan denkt. Of die uitgezwermde studiegenoten: uit het oog, maar nog wel ergens in het hart.

Of die collega die speciaal iemand voor je opzoekt, een vriendin van een vriendin ‘die er ook even heeft gewoond’. Informatie die ik gretig aanvaard. Honger naar informatie, dat voel ik nu.

Eén ding hebben alle reacties gemeen: “weet wel, Londen is duur”. Allemaal hebben ze tips voor wijken en scholen. Al zijn dat ook allemaal andere wijken. 100 mensen, 100 meningen? Voor ons allemaal even waardevol. In januari gaan wij al eens kijken welke wijk er op ons lijf geschreven is. En vooral op die van onze bankrekening.

Maar eerst al wat schilderen (die stift op de muur, proper staat dat niet), opruimen (leve de KonMarie-methode!) en even van de Belgische ziekenhuizen gebruik maken. Met de oudste zoon wiens neusamandelen een beetje in de weg zitten. “Een routine-operatie, mevrouw”. Maar toch niet voor mij… *probeertgezwollenmoederhartwegteslikken*.


6 reacties op ‘100 mensen, 100 meningen

  1. dit is ook interessant zeg! want als het Amerika wordt, wil ik ook wel zo’n lijstje 🙂 er komt zoveel bij kijken! En zoals je zegt: 100 mensen, 100 meningen! Maar ook ik ben van het principe dat je van iedereen wel iets kan opsteken, dus hoe meer info hoe liever 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s