Huur eens een huis

Dat van ons bijvoorbeeld. In het prachtige Herent, vlakbij station, school, crèche, bakker en zelfs klimzaal. Op de ‘oude’ Mechelsesteenweg, aan de kant van Leuven. Nog niet overtuigd? Ik leid je even rond…

Op de gelijkvloerse verdieping: inkomhal en wc (geen foto), zit- en speelruimte en open keuken. Door het glazen dak is het erg licht, iets wat wij erg fijn vinden. De trap staat in de woonruimte, maar dat scheidt de keuken wat van de rest.

Op de eerste verdieping is de badkamer met wc, wasruimte en slaapkamer. Onze wasruimte is nogal een rommeltje, dus daar zijn geen foto’s van :-). Maar er is genoeg plaats voor een wasmachine, droogkast en er zijn droogrekjes aan de muur. Wasmachine kan blijven staan. Onze slaapkamer is één van mijn lievelingskamers: groot, mooie houten vloer en licht. Achter die muur zit trouwens een dressing. Het bed, dat is een twee meter breed bed, om de kamer wat in perspectief te plaatsen. En ja, wij slapen met twee aparte dekbedden. Anders krijgt ge zo’n tochtgat als ge allebei met uw rug naar elkaar slaapt…

DSC_0193

De badkamer heeft een bad met daarin een douche en een wastafel.

De tweede verdieping heeft nog twee slaapkamers, een grote en een kleinere. In de grote staat momenteel nog een logeerbed/matras bij, in de kleine nog een zetel en bureau.

En we hebben ook nog een terras en een tuintje. Tussen het terras en de tuin zit een recht van doorgang-wegje voor de eerste zeven huizen, waardoor je met je fiets langs de zijkant naar achteren kan.

Ge geeft op een blog blijkbaar niet alleen uw ziel, maar nu ook uw huis bloot. Afin, zin om hier vanaf maart (vroeger is bespreekbaar) een tijdje te komen wonen? Stuur me dan een mailtje op elkevanos@hotmail.com of bel naar 0498/38.89.76. Binnen enkele weken smijten we het op immoweb, dus wees er snel bij. Oh ja, en dan nog misschien het belangrijkste: we vragen 920 euro per maand, gedeeltelijk of niet gemeubeld.


Een reactie op “Huur eens een huis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s